Kedvezmények formájában szeretnénk megajándékozni Karácsonyra: 15%-os akció indul december 15-én műfenyőkre karácsonyi gömbökre, ajándék tasakokra a VIRÁGPALETTÁ-ban! Szerezze be az ünnep főszereplőit kedvező árakon áruházunkból!

cov KaracsonyiAkcio

Tripla karácsonyi akció:

December 15-től 15% kedvezmény Önnek

showcase karacsonyfak   showcase karacsonyi gombok   showcase karacsonyi tasakok  

Műfenyőkre

Karácsonyi gömbökre

Dísztasakokra

 

Karácsonyi műfenyők

Válassza ki az ünnep főszereplőjét: a karácsonyfát műfenyő kínálatunkból. A VIRÁGPALETTA karácsonyi dekor vásárában változatos méretben kínálunk több féle stílusú és színű fenyőt, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és otthonának megfelelőt.

Ünnepi házikó fény és fa bemutatóval

Látogasson el hozzánk, és tekintse meg fenyő és fényfüzér kínálatunkat kis ünnepi házikónkban, ahol élőben láthatóak a fák méretei, színei és anyaga. Egyes fáinkra fényfüzéreket is tettünk, hogy fényük és színük alapján könnyebb legyen a választás.

Karacsonyi haziko

Kicsi, nagy, havas vagy 3D? Mindből találhat!

mufenyo welcome mufenyo havas agai mufenyo 3d agai
Kis, asztalra való mérettől 210 centiméter magasságig több méretben kínálunk műfenyőket! Natúr zöld, vagy műhóval dekorált ágakkal készült fák közül is választhat. Kínálatunkban megtalálhatókaz az ún. 3D-s műfenyők is, amelyek már gumiból készültek, és a megszólalásik hasonlítanak ágaik élő társaikra.

 


Színesek és gömbölyűek!

A karácsonyfákat követően talán a gömbök a legjellemzőbb dekor kellékei a karácsonynak! Ezért vettük be a karácsonyfa gömböket is az akciónkba, hogy kedvezőbb áron szerezhesse be őket nálunk.

Ahogy vásárlóink már megszokhatták, ebből a termékkörből is széles, változatos kínálatot nyújtunk. Színben, mintában és méretben megtalálhatják a kedvükhöz és stílusukhoz illőt!

Gombok szinei gombok mintai gombok merete
Változatos színek, fényesek és mattok várják a gömbök rajongóit! Az egyszínű gömbök mellett finom mintákkal díszített díszekkel is várjuk! Nem csak színekben, méretben is gazdag választékkal várjuk vásárlóinkat!

Az ajándék a csomagolástól válik meglepetéssé

Adja át oly nagy gonddal megválasztott ajándékait méltó körítéssel! Ehhez nyújtanak segítséget karácsonyi mintákkal ellátott dísztasakjaink is, amelyekre szintén érvényes a 15% kedvezmény! Tekintse meg széles kínálatunkat, és válassza ki az Önnek illetve szeretteinek legkedvesebbet!

Karacsonyi disztasakok 002 Karacsonyi disztasakok 001 Karacsonyi disztasakok 003
Gazdag minta választék. Változatos méret kínálat. Minőségi kivitelezés.


Önt is várja A VIRÁGPALETTA karácsonyi dekor vására!

 

 

Az akció időtartama és feltételei:

A kedvezményes időszak 2017. december 15-23 között tart a készlet erejéig. A kedvezmény más kedvezménnyel össze nem vonható!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Térkép - elérhetőségeink

Telefonszámaink:

Központi: +36 62 541 895
Kertészeti: +36 30 632 47 83

logo facebook 18p közvetlen üzenet

Megközelíthetőség busszal, parkolás

Nyitva tartás

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
08:00 - 16:00
vasárnap
Zárva

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként akcióinkról és az új termékekről. Sőt! Részesüljön kizárólag hírlevél olvasóinknak meghirdetett kedvezményeinkben. Átlagosan havi 2 levelet küldünk, levélszemét kizárva!