Június, induljon a nyár! Kerti növényeink a tavasz eljöttével már megajándékoztak minket illatokkal, színekkel, virágokkal. Az évszakváltással új fajta teendők akadnak a kertben, amelyeket érdemes elvégezni, hogy a nyár folyamán is teljes pompában élvezhessük a saját zöld birodalmunkat. Erről lesz szó ebben a cikkben.

Tippek, trükkök júniusra

 Lássuk, mit érdemes megtenni júniusban:

Tavasszal virágzó bokrok metszése

A tavasszal virágba boruló bokraink mostanra elhagyták pompájukat. Érdemes ezeket már most megmetszeni, hogy a legtöbb idejük maradjon új hajtások nevelésére őszig. Hogyan is csináljuk? Kattintson ide a metszési útmutatónkhoz...

Szórjunk ki lassú felszívódású tápanyagot

Gyümölcsöket hozó növényeinknek most nagy szükségük van tápanyagra, hogy szép és finom gyümölcsökkel hálálhassák meg ezt a gondoskodást.

Permetezzük le és trágyázzuk rózsáinkat

Ha még nem tettük volna meg... A rózsák virágaik nevelésébe sok energiát fektetnek, amelyet tápanyaggal és megfelelő védelemmel pótolhatunk, illetve segíthetünk elő...

Vessük el a futó és francia babot

Az idő már kitűnő a babnak is. Vessük hát el a babot, vagy ültessük ki a palántákat.

Keressünk kártevőkre utaló nyomokat

A legtöbb kártevőt könnyebb kiirtani, ha még az elején felismerjük a fertőzéseket. Jobban reagálnak a vegyszeres kezelésre, illetve sokszor egy-egy fertőzött terület eltávolításával megelőzhető a baj!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Térkép - elérhetőségeink

Telefonszámaink:

Központi: +36 62 541 895
Kertészeti: +36 30 632 47 83

logo facebook 18p közvetlen üzenet

Megközelíthetőség busszal, parkolás

Nyitva tartás

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
08:00 - 16:00
vasárnap
Zárva

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként akcióinkról és az új termékekről. Sőt! Részesüljön kizárólag hírlevél olvasóinknak meghirdetett kedvezményeinkben. Átlagosan havi 2 levelet küldünk, levélszemét kizárva!