Ballagás alkalmával egy szép virágcsokor emeli a pillanat hangulatát, és méltón fejezi ki gratulációnkat az ünnepelteknek. Íme néhány tipp, amely alapján kiválaszthatjuk a legjobb ballagási csokrokat.

 

vm inkaliliom

Világos és színpompás virágok

Tegyük az ünnepeltek napját még derűsebbé úgy, hogy egy csokornyi napsugarat adunk át nekik. Az ifjú hölgyeknek ajánljuk a színpompás alstroemeriából vagy más néven inka liliomból készült csokrokat, amelyek nem csak színesek, de jól bírják a nyári meleggel járó megpróbáltatásokat is. A frissen ballagó fiatal uraknak egy szegfűből vagy mini gerberákból készült csokor mindig jó választás. Szintén gazdag színválasztékban érhetőek el és kevésbé kihívóak. Tekintse meg Virágműhelyünk ajánlóját ITT!

vm cymbidium voros k

Orchideák

Ezek az egzotikus és közkedvelt virágok szintén jó választásul szolgálhatnak ballagásra. Csokorba a cymbidiumot ajánljuk, segítségével igazán exkluzív és akár kompakt csokrokat lehet készíteni, vízben tartva igen sokáig emlékeztethetik az ünnepeltet erre a nagy eseményre. Ajándékozhatunk cserepes orchideát is, amelyek maradandó emlékként együtt bontakoznak ki az új élettel, amelybe a diákok átlépnek.

vm rozsak

Rózsák

Akár egy örök klasszikus vörös rózsa csokorra, akár egy vegyes színű rózsákból összeállított csokorra esik a választás, abban biztosak lehetünk, hogy kevés olyan másik virág van, amely maradandóvá teheti a pillanatot. A sárga rózsa vidám és bohókás módja elismerésünk kifejezésének, amely elsődleges célja egy ballagási csokornak. A narancssárga rózsák egyediek és energikusak. A vörös rózsák a romantikát szimbolizálják, ám pont ilyen tökéletesek arra is, hogy szeretetünket fejezzük ki a ballagó diáknak. Mindezek mellett ne feledkezzünk meg a fehér, rózsaszín és levendula színű rózsákról sem. Mi a VIRÁGPALETTÁ-nál a vegyes színekből összeállított rózsa csokrot adjuk legszívesebben a ballagóinknak.

vm csokor suli szinek

Csokrok a suli színeiben

Egy kedves szokás kezd elterjedni, miszerint a ballagó diákok egyenruhában vagy egyen ingben ballagnak el. Ha az iskolának vannak választott színei, igazíthatjuk ahhoz is a csokor színösszeállítását. Általában a két legelterjettebb szín a kék és a fehér. Kék virágból kevés van, ám az írisz szerencsére szépen mutat szinte bármilyen virág mellett, így a fehér rózsa mellett is. Sárga szín esetén liliomot, rózsát és gerberát ajánlunk, vörös és fehér összeállításhoz bedig a vörös rózsát és a fehér liliomot.

Végül de nem utolsó sorban köszönjük meg egy csokorral a vendéglátót is, aki a ballagási ebédet rendezi. Egy szép csokor kedves gesztus annak, aki megnyitja előttünk is otthona kapuit. Adjuk át egy átlátszó üveg vázával, amely minden stílusú otthonhoz illik, így később is használni tudják majd.

Tudta, hogy ballagási csokrot nálunk is rendelhet? Tekintse meg ajánlatunkat ITT!

Térkép - elérhetőségeink

Telefonszámaink:

Központi: +36 62 541 895
Kertészeti: +36 30 632 47 83

logo facebook 18p közvetlen üzenet

Megközelíthetőség busszal, parkolás

Nyitva tartás

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
08:00 - 16:00
vasárnap
Zárva