Egyéb rendelkezésig továbbra is várjuk Önöket Áruházunkba Magyarország Kormánya által meghirdetett nyitva tartási rend szerint: hétfőtől szombatig 8 és 15 óra között. Kérjük, tekintsék meg a járványhelyzettel kapcsolatos javaslatainkat, információinkat alábbi cikkünkben!

A Virágpaletta Kerti & Lakás Centrum továbbra is várja Kedves Vásárlóit! 

A Nemzeti Népegészségügyi Központ, a WHO és más intézetek ajánlásai alapján összeállítottunk néhány fontos információt, amelyek hasznosak lehetnek mind vásárlóink, mind munkatársaink biztonságának érdekében:

  • Egyedül vásárlás: filozófiánk szerint mindig örömmel látjuk a családokat és csoportokat, akik így, közös ötletekkel állíthatják össze otthonuk belterének és kertjének dekorációját, elrendezését. Most azonban azt javasoljuk, hogy a járvány ideje alatt egyedül látogassák meg áruházunkat, kertészetünket!
  • Biztonsági távolság: látogatásuk során kérjük tartsanak legalább 1,5m távolságot az áruházban tartózkodó más vásárlóktól és kollégáinktól
  • Célra törő látogatás: kérjük, hogy a Virágpalettába érkezéskor már egy nagyjából kész "bevásárló listával" rendelkezzenek, hogy a látogatás ideje a legoptimálisabban teljen.
  • Mindent a szemnek: áruházunk bemutató asztalai is termékeink könnyű hozzáférhetőségét hivatottak biztosítani, hogy mind szemmel mind kézzel jól körbe lehessen őket mustrálni. A járványra való tekintettel most mégis arra kérjük, hogy csak a megvásárolni kívánt árut vegyék kézbe, mert nem tudunk gondoskodni a több ezer termék egyenkénti fertőtlenítéséről.
  • A maszkos látogató: kollégáink maszkkal és gumikesztyűvel is el vannak látva, amelyeket mindannyiunk biztonsága érdekében hordanak. Kérjük, ha teheti, áruházunkba lépéskor viseljen Ön is szájmaszkot!
  • Veszélyeztetett csoport: kérjük kedves 65 év feletti, valamint valamilyen krónikus betegségben szenvedő vásárlóinkat, hogy a saját érdekükben a járvány alatt ne látogassák személyesen áruházunkat. Örömmel fogadjuk valamelyik kedves hozzátartozójukat, ismerősüket is, aki az Önök részére vásárolhat.
  • Kártyás fizetés: áruházunk kasszájánál eddig is lehetőség volt kártyás fizetésre is, most azonban kiemelten ajánljuk a fizetés eme higiénikusabb módját, különösen contactless / paypass fizetőeszköz esetén.

Kiszállítás bevezetése

Megkezdtük a kiszállítást lehetővé tevő rendszer kialakítását. Hamarosan házhoz is rendelheti kedvenc növényeit, dekorációs kellékeit! Kérjük, ha még nem tette, kövesse facebook oldalunkat a legfrissebb hírekért: https://www.facebook.com/viragpaletta.szeged

Higiéniai protokoll a járvány idejére:

Látogatóink védelmének érdekében az alábbiakat vezettük be:

  • a bevásárlókocsik és kosarak fogóit, valamint a kilincseket rendszeresen takarítjuk
  • kollégáink számára áruházunk különböző pontjain kézfertőtlenítésre alkalmas pontokat alakítottunk ki

A fentiekben olvasható ideiglenes korlátozások és szabályok mellett továbbra is szeretettel várjuk a Virágpalettában!

#vigyázzunkegymásra #együttsikerülnifog

Térkép - elérhetőségeink

Telefonszámaink:

Központi: +36 62 541 895
Kertészeti: +36 30 632 47 83

logo facebook 18p közvetlen üzenet

Megközelíthetőség busszal, parkolás

Nyitva tartás

hétfő
08:00 - 15:00
kedd
08:00 - 15:00
szerda
08:00 - 15:00
csütörtök
08:00 - 15:00
péntek
08:00 - 15:00
szombat
08:00 - 15:00
vasárnap
ZÁRVA