Gondoljon már most az Anyák napjára: cserepes és vágott virágaink már az Áruházban várják Kedves Vásárlóinkat! Terveink szerint a hétvégén szombat mellett vasárnap is várni fogjuk vásárlóinkat 8-13 óra között!

Anyák napi virágok

2020. május 3-án, Anyák napján is nyitva leszünk 8-13 óra között,
amennyiben azt a kormány vagy a város vezetése nem befolyásolja
.

Ám a helyzetre való tekintettel már elérhetőek Áruházunkban a csodás cserepes virágok, és a Virágműhelyünkben kötött egyedi csokrok!

Látogasson el, és ajándékozza meg édesanyját, nagymamáit cserepes, szobanövényekkel, vagy egynyári virágokkal a kertészetünkből.

Anyák napi ajánlatunk:

Cserepes virágok, szobanövények:

begonia eliator sudar begonia cserepes virag med calathea crocata cserepes virag med fokfoldi ibolya kek cserepes virag med

Sudár begónia / begonia eliator

Calathea Crocata

Fokföldi ibolya

Gazdagon virágzó, apróbb virágai élénk vörös, rózsaszín és fehér színűek. Sáfrányos zebralevél néven is ismert, intenzív narancssárga virágaival és mintás leveleível díszíti a környezetét. Nagyon régóta közkedvelt, kedves kis virág, amely kék, lila és fehér színben érhető el.
hydrangea hortenzia cserepes virag med kalanchoe calandiva korallvirag cserepes virag med phalaenopsis orchidea cserepes virag med

Hortenzia

Korallvirág vagy kalanchoe

Orchidea fajták

Az egészen kicsi mérettől nagyobb bokorig elérhető, rövid ideig lakásban is tartható, ám az igazi helye a kertben van. Pasztelles pom-pomjaival sokakat elbűvöl, igazán nőies virág. Egy újab nagy kedvenc a szobanövények között. Könnyen tartható és sok színben elérhető cserepes virág. A phalaenopsisok mellett ritkább fajtákkal is várjuk az orchidea-rajongókat. 

Virágok a balkonládákba, kertbe

Anyák napjára kitűnő választás lehet egy teli kosár egynyári virág, vagy egy szép dísznövény a kertbe. Kertészetünkben szebbnél szebb virágok és növények várják vásárlóinkat, amelyekből biztosan megtalálhatják édesanyuk, nagymamájuk kedvenceit.

Termékeinket házhoz is szállítjuk. Részletekért keresse az alábbi oldalt:

Virágpaletta házhosz szállítás

Térkép - elérhetőségeink

Telefonszámaink:

Központi: +36 62 541 895
Kertészeti: +36 30 632 47 83

logo facebook 18p közvetlen üzenet

Megközelíthetőség busszal, parkolás

Nyitva tartás

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
08:00 - 16:00
vasárnap
ZÁRVA