Ünnepi díszben és karácsonyi hangulatban várja minden Kedves Vásárlónkat az áruházunk! Karácsonyfák feldíszítve, kedves karácsonyi figurák, gyertyák és mécsesek, adventi koszorúk, asztaldíszek és kopogtatók nagy választékban kerültek a kínálatunkba. Jöjjön el Ön is és sétáljon, böngésszen a karácsony pompába öltözött Virágpalettában!

cov karacsonyi aruhaz

Karácsonyi díszek, karácsonyi dekoráció

Idén is nagy gonddal állítottuk össze kínálatunkat az ünnepekre! Kínálatunkban megtalálhatóak a legújabb trendeknek megfelelő  és a klasszikus karácsonyi dekorációs kellékek, színek és stílusok. Áruházunkba ellátogatva tegyen egy sétát az ünnepi díszekbe öltözött karácsonyfák között és szerezzen inspirációt otthona karácsonyi díszbe öltöztetéséhez.

Karácsonyi gömbök

Rókák, baglyok, szarvasok és más aktuálisan kedvelt és menő motívumok jönnek-mennek, de a karácsonyi gömbdíszek örökké jelen vannak. Ha formájuk állandó is, színeik és fényük folyton megújulva követi az éppen trendi irányzatot. A Virágpalettában gazdag választék várja karácsonyi gömbökből is!

 

Karácsonyi dekoráció - díszgömbök a fán Karácsonyi dekoráció - arany gömbök a karácsonyfára Karácsonyi díszgömbök dobozban

Karácsonyi figurák, manók és babák

Amíg a karácsonyfadíszek az ünnep főszereplőjét, a fát öltöztetik, addig kedves karácsonyi figuráink a fa környékét és az egész lakást hozzák ünnepi hangulatba. Nem lehet nem beleszeretni ezekbe az aranyos manókba, babákba és állatkákba, akik színeikben és öltözékükben is kapcsolódnak az ünnepi hangulathoz.

Karácsonyi dekor figurák Karácsonyi játékfigurák Karácsonyi hóapó, törpe

Karácsonyi gyertyák, mécsesek

Az ünnepi dekoráció és színek mellett a gyertyák meghitt fénye is elengedhetetlen a lágy ünnepi hangulat megteremtéséhez. Kínálatunkban szereplő gyertyáink és mécseseink természetesen nem csak fényükkel, hanem formáikkal és színeikkel is díszítik környezetüket illatukkal pedig csukott szemmel is érezzük a karácsonyi légkört. Széles kínálatunknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőket!

Adventi gyertyák Karácsonyi gyertyák Karácsonyi gyertyák

Karácsonyi asztaldíszek, adventi koszorúk

Az ünnep elengedhetetlen kellékei közé tartoznak az adventi koszorúk, karácsonyi kompozíciók, karácsonyi témájú ajtókopogtatók. Természetesen ezen termékek is szerepelnek áruházunk kínálatában, így az az ünnepi asztal méltó díszben fogadhatja a családot és a finom vacsorát.

Adventi koszorú Karácsonyi kopogtató Karácsonyi asztaldísz

Térkép - elérhetőségeink

Telefonszámaink:

Központi: +36 62 541 895
Kertészeti: +36 30 632 47 83

logo facebook 18p közvetlen üzenet

Megközelíthetőség busszal, parkolás

Nyitva tartás

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
08:00 - 16:00
vasárnap
ZÁRVA