VIRÁGPALETTA Virágműhely, ahol a vágott virágokból csokor költemények, élő alkotások készülnek, egy hely, ahol akár minden elképzelését valóra válthatjuk, ha virágról van szó! Önt is várja a VIRÁGPALETTA Virágműhelye!

Filózófiánk, hogy "A virág, érték!".

Minden csokrot ennek szem előtt tartásával készítünk el, mert a legtöbb alkalommal örömmel adják, és örömmel fogadják a virágcsokrot. Virágot adnak köszöntés, gratuláció, vallomás és nagy öröm okán. Ezért a nálunk készült csokrokhoz minden esetben jár egy extra hozzávaló: szeretet, amelyet szintén belekötünk minden bokrétába.

Virágainkat adhatja szavak mellé, és szavak helyett is. Várjuk megrendeléseit például az alábbi alkalmakra is:

  • Esküvőre: menyasszonyi csokor és teljes dekorációhoz szükséges kompozíciók készítése
  • Ballagásra, évnyitóra
  • Születésnapra, névnapra
  • Évfordulóra
  • Gyermek érkezésekor, baby shower partykra
  • Kegyeleti részvétnyilvánításra

 

Nőnapi virág ajánlataink
A nőnapi virágok kiválasztása évről évre egy izgalmas feladat az uraknak. Hiszen ahány hölgy, annyi ízlés. Rossz választás ugyan nem nagyon van, de egyik jobb, mint a másik... Kínálatunkat is rendszeresen az örök kedvencek és az aktuális trendek figyelembe vételével alakítjuk ki, idén sincs ez másképp: jácint, primula, ciklámen, korallka az örök kedvencekből és orchidea, bromélia fajták, kompozíciók a különlegesebb változatok kedvelőinek...

Rózsaszín rózsafejek
Egy újkeletű virág ajándék, amely gyorsan, sokak kedvence lett: a rózsadoboz. Vásárlóink között is igen népszerű, és most akciónk keretében kedvező áron is rendelhető! Lepje meg kedvesét vagy egy családtagját hétvégére, csak úgy egy csodaszép, rózsaszín rózsadobozzal...

Virágcsokor nőnapra

Váltsa virágainkat mosolyra - Nőnapon is! Várjuk szeretettel áruházunkban, ahol nőnapi igényeit is gyorsan, egyszerűen kiszolgáljuk: válasszon kedvesének, kolléganőinek, ismerőseinek kínálatunkból és gyűjtse be a mosolyokat, amelyeket átadáskor, értük kap!

Térkép - elérhetőségeink

Telefonszámaink:

Központi: +36 62 541 895
Kertészeti: +36 30 632 47 83

logo facebook 18p közvetlen üzenet

Megközelíthetőség busszal, parkolás

Nyitva tartás

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
08:00 - 14:00
vasárnap
ZÁRVA