Dekoráció a legszebb pillanatokhoz

Esküvői szolgáltatások, termékek, kellékek

Egy esküvő vizuális esszenciáját a gyönyörű menyasszony és fess vőlegény mellett az esküvői dekoráció is meghatározza, amelynek kulcs elemeihez gazdag dekorációs kellék kínálatot nyújtunk. Tudjuk, ahogyan nincs két egyforma ember, nincs két egyforma esküvő sem, mert az a jó, ha az esemény díszítésében megjelenik a pár igénye és ízlése. Az általuk választott színtől, virágoktól, dekor elemektől lesz az esküvő az Ő Nagy Napjuk.

A Virágpaletta esküvői szolgáltatásai:

Az élő- és selyem virág dekoráció 

A saját virágkertészetünkben megtermett rózsák és mini gerberák mellett a hazai és külföldi kertészetekkel kiépített kapcsolatrendszerünknek köszönhetően szinte bármilyen virágokat beszerzünk Neked, amelyekből elkészítjük az áltatlad megálmodott menyasszonyi csokrot és esküvői virág dekorációt.

Virágműhelyünk tapasztalt virágkötői szeretettel várnak egy  személyes konzultációra is, ahol az elképzeléseiteket meghallgatva örömmel összeállítunk egy személyre szabott ajánlatot.

Virág váza bérlés és vásárlás

Tudnál használni 24 vázát az esküvőtök után? Az újdonsült férjed valószínüleg nem díjazná, ha kedvenc italát is egy, a nagy napról megmaradt üvegvázából kellene kortyolgatnia. Ezért áll rendelkezésetekre számos üvegváza, amelyetket az esküvő után visszahozhattok. Praktikus és kedvező árú megoldás.

Asztalfutók, organzák, szalagok

Gazdag színválasztékban állnak a jegyesek rendelkezésére a dekoráció egyik legfőbb alkotóelemei is: az asztalfutók, organzák és szalagok. Változatos szélességben, színárnyalatban és hosszban választhatók, hogy harmóniában lehessen minden masni, kitűző, asztalközép és megannyi apró részlete a dekorációnak.

Gyertyák, gyertyatartók

Ahogyan a nap nyugovóra tér, az esküvő hangulata úgy fokozódik. A meghitt hangulat egyik elengedhetetlen eleme a gyertya fénye. Gyertyáink lágja hasonló, formájuk és színük azonban igencsak változatos. Könnyen megtalálhatod az esküvőd dekorációjához leginkább illő gyertyákat is, ha szeretnél gyertyafényben úszó vacsora asztalokat.

 

Esküvői megbeszélés fiatal párral
Esküvőre készülsz vagy már szervezed is? Szeretettel várunk egy ingyenes és kötelezettség mentes konzultációra, ahol örömmel meghallgatjuk elképzeléseidet, terveidet. Tapasztalt kollágáink és esküvői szolgáltatásaink teljes repertoárja a rendelkezésedre állnak! Kérjük töltsd ki az alábbi kérdőívet, és találkozzunk személyesen!

Menyasszonyi csokor menyasszonnyal
Mindig nagy örömünkre szolgál, ha egy menyasszony az általunk készített menyasszonyi csokorral vonul az oltár elé, és alkotásunk emelheti az esküvő csodálatos pillanatainak fényét. Cikkünkben már elkészült, egyéni konzultáció során megálmodott virágcsokrok, kitűzők és asztal dekorációk fényképeit mutatjuk be.

Térkép - elérhetőségeink

Telefonszámaink:

Központi: +36 62 541 895
Kertészeti: +36 30 632 47 83

logo facebook 18p közvetlen üzenet

Megközelíthetőség busszal, parkolás

Nyitva tartás

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
08:00 - 16:00
vasárnap
ZÁRVA