Ezúttal két új virágra szeretnénk felhívni a figyelmét: Canna CANNOVA és Angelonia SERENA. Nemrég kerültek a kínálatunkba és már nagy népszerűségnek örvendenek. Jól bírják a napot és a szárazabb körülményeket, ismerje meg őket Ön is!

head ujdonsagok 17 canna cannova

Canna CANNOVA - Tökéletesen alkalmas meleg és hűvösebb nyári klímákhoz

Szerene egy növényt, amely már áprilistól folyamatosan virágzik az első fagyokig, egzotikus és gazdagon elontja kertjét élénk színű virágokkal, ne is keressen tovább. A Canna Cannovát örömmel ajánljuk Önnek is!

Jól tolerálja az 5 és 35 fok közötti hőmérsékletet, ám a hirtelen változásokat érdemes kerülni. Ha a virágok kifakulnak vagy elhervadnak, könnyedén eltávolíthatóak. Ezzel serkenthető a növény az újabb bimbók képzésére. Kedveli a nedves talajt, tehát nem érdemes hagyni kiszáradni az edényt, öntözzük rendszeresen.

Napos vagy félárnyékos helyre ültessük Cannova növényeinket. Nagy levelekkel rendelkezik, ha erős szének vannak kitéve, megsérülhetnek és befeketedhetnek.

Ha egy száron már nem hoz több virágot, nyugodtan visszavághatjuk, új hajtása hamarosan megjelenik utána. A hajtásokat bátran metszhetjük, amennyiben túl magasra nőttek, vagy túl terebélyessé vált a virág.

A Canna CANNOVA egy igazán erőteljes növény, amelynek elegendő helyre van szüksége a növekedéshez. Ültessük hát át, amennyiben kezdi kinőni az éppen aktuális cserepét!

canna cannova 001


 Angelonia SERENA - száraz helyen is jól érzi magát!

A Serena fajta igazi valóra vált álom az Angelonia-rajongóknak: alacsonyabb növésű, szárazság, hő és páratartalom szempontjából is igénytelen, egész nyáron virágzó fajta. Alkalmas konténerbe való ültetéshez. Az új virágok új szálon jelentkeznek, nem kell csipkedni.

Ültessük napos helyre! Gondozás mentes, magas tűréshatárokkal rendelkező virág fajta. 40-50cm magasra nő, 30-36cm széles bokrot képez színes virágokkal.

Ültesse a kert legszárazabb, legmelegebb helyére, meg fog lepődni!

angelonia serena 001

Tekintse meg élőben ezeket a virágokat is a Kerti Centrumban, ahol további információkkal és gazdag növény kínálattal is várjuk!

Térkép - elérhetőségeink

Telefonszámaink:

Központi: +36 62 541 895
Kertészeti: +36 30 632 47 83

logo facebook 18p közvetlen üzenet

Megközelíthetőség busszal, parkolás

Nyitva tartás

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 18:00
szombat
08:00 - 16:00
vasárnap
ZÁRVA